Bine ați venit pe site-ul Primăriei Orașului Plopeni

Căutați ceva în mod special? Tastați în caseta de mai jos și aflați informația dorită.

Tel: 0244.220.132/int.25

ACTE NECESARE - in vederea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei cu gaze/lemne/electricitate si a suplimentului de energie - octombrie 2021

ANUNT

Familiile cu venituri pana la 1386 lei/luna de membru si persoanele singure cu venituri de pana la 2053 lei/luna pot beneficia, in sezonul rece actual (01.noiembrie 2021 – 31 martie 2022), de ajutor pentru incalzirea locuintei cu electricitate/gaze/lemne – dupa caz – si de supliment pentru energie.

Cuantumul ajutorului pentru incalzirea locuintei se stabileste, pentru fiecare caz in parte, in functie de venitul net lunar/membru de familie sau al persoanei singure.

Cererile pentru incalzirea locuintei cu electricitate/gaze/lemne se depun, incepand cu 20 octombrie 2021 - pana in data de 20 noiembrie 2021, pentru a beneficia de compensatie aferenta lunii noiembrie 2021 – la PRIMARIA – PLOPENI, Compartimentul de Asistenta Sociala.

Cererile depuse dupa data de 20 ale fiecarei luni din sezonul rece mentionat vor benéficia de ajutorul aferent lunii urmatoare depunerii lor.

Anunţuri şi formulare

Utile/Asistență Socială

Noutăți administrative

În acest moment, modulul de plăți este activ, cetățenii având posibilitatea să plătească amenzile, taxele și impozitele în mod online.